Service

Transportdienst

Pauwels beschikt over een ADR-transportdienst die het mogelijk maakt om gasflessen te leveren, zowel naar bedrijven als naar particuliere klanten.
Voor meer info en prijzen kan u contact opnemen met het Pauwels-Team. Wanneer er dringend nood is aan gasflessen tijdens het weekend kan u ons op het nummer 0478969641 bereiken. Wij proberen er alles aan te doen om u zo snel mogelijk te helpen.

Drive-in

Wanneer u beslist om langs te komen bij Pauwels kan u gebruik maken van onze Drive-In. Wij bieden u de mogelijkheid om uw auto te parkeren op de daarvoor voorziene parkeerplaatsen in onze Drive-In-Hal. Van hieruit heeft u meteen toegang tot onze winkel.

Winkel

In onze winkel kan u altijd terecht voor industriële gassen, lasmaterialen, laskledij en lastoestellen. Hier staat altijd iemand van het Pauwels-Team voor u klaar om u zo goed mogelijk verder te helpen.

Klantenbezoeken

Pauwels vindt het belangrijk om haar relaties met bestaande klanten tot in de puntjes te onderhouden. Daarom gaan wij graag regelmatig langs voor een goed gesprek. Ook willen wij door het uitvoeren van klantenbezoeken aan potentiële klanten onze producten en diensten voorstellen.

Goudsmid

Pauwels heeft speciaal voor juweliers enkele setjes samengesteld om meteen aan de slag te gaan.
KLIK HIER om de verschillende setjes te bekijken en te bestellen. Zit uw keuze er niet tussen? Twijfel niet om ons te contacteren! Wij helpen u hiermee verder.

Verhuur

Sinds kort is er de mogelijkheid om een volledig gemonteerde snijbranderset te huren bij PAUWELS. Dit is een ideale oplossing wanneer u voor slechts een korte periode een snijbranderset nodig heeft of wanneer u er liever geen aanschaft.
KLIK HIER voor meer informatie en prijzen.

Herstellingen

Voor al uw herstellingen groot of klein, moet u bij PAUWELS zijn! Ook voor preventief onderhoud kan u bij ons terecht. Alle soorten lastoestellen, toortsen, lasbranders, ontspanners,... kunnen bij ons herstelt en/of onderhouden worden.
Voor meer informatie gelieve ons te contacteren.

We gebruiken cookies om uw taalvoorkeur bij te houden en surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer weten[OK]