Ons team

Conny

CEO

Ik ben Conny, de zaakvoerder van firma Pauwels. Dit al 10 jaar lang. Vooruitkijken, doelen stellen en ondersteunen zijn voor mij dé drie kernbegrippen bij het leiden van onze firma. Ik vind het heel belangrijk om mijn team zo goed mogelijk te ondersteunen dus ik sta altijd voor hen klaar. Ik kijk ook graag vooruit, mijn ogen zijn steeds op de toekomst gericht. Wanneer je dus voor onze firma kiest dan kies je voor innovatie én voor de beste service, want daar gaan we met zijn allen voor. Elke dag opnieuw.

Luc

Transport & logistics

Hi, ik ben Luc en ik verzorg het transport en de logistiek hier bij Pauwels. Al 28 jaar lang om helemaal precies te zijn. Je zal dus niet verbaasd zijn als ik zeg dat ik elk afleveradres en ook alle namen van de technische verantwoordelijken vanbuiten ken. Als ik de bestellingen op mijn vrachtwagen laad dan weet ik exact welk type fles of gas jij als klant altijd nodig hebt. Heb je iets heel erg dringend nodig? Vraag dan gerust naar mij, ik kom het je met plezier brengen.

Jorn

Technical advisor- commercieel contact

Hi, ik ben Jorn, technisch adviseur bij Pauwels sinds 2015. Ik werkte eerder als professioneel lasser in de tankbouw. Door deze ervaring kan ik je nog beter advies geven over onze verschillende lasmaterialen. Mensen helpen en een oplossing zoeken voor elk probleem is sowieso mijn grootste passie hier op de werkvloer. Heb je dus een technische vraag of een probleem, dan help ik je met plezier verder. Ook wanneer je onze producten komt testen tijdens een demo, dan sta ik je graag bij. Met wat extra tips en tricks uiteraard.

Jessy

Allround office manager

Hi, ik ben Jessy, ik werk bij Pauwels sinds januari 2021 maakte ik hier mijn start, maar ondertussen heb ik mijn plekje hier al gevonden. Ik heb verschillende functies binnen onze firma. Ik sta in voor de montages, ik verzorg een deel van de administratie en ik help mee met het verwerken van onze stock. Ook verstuur en bezorg ik je pakjes als je iets bestelt of als je dringend iets nodig hebt. Wanneer je ons belt of onze winkel een bezoekje brengt help ik je ook graag verder met het uitzoeken van de juiste producten. 

Hiva

Website & marketing

Hi, ik ben Hiva, ik werk hier bij Pauwels sinds het einde van 2018. Je hoorde mijn stem misschien al eerder aan de telefoon of ik beantwoordde je e-mail wanneer je hulp nodig had. De laatste tijd zie en hoor je me iets minder vaak, maar ik ben er nog steeds. Ik heb mijn functie van office manager ingeruild voor website en marketing.  Achter de schermen werk ik dus hard aan een fijne online ervaring voor onze klanten en ik zorg ervoor dat onze marketing steeds op punt staat. 

Charlotte

Finance

Hi, ik ben Charlotte, ik werk hier bij Pauwels sinds het begin van 2018. Ik ben binnen onze firma verantwoordelijk voor alle administratie en facturatie. Heb je dus een vraagje over je factuur, dan mag je mij steeds contacteren, ik help je met plezier verder.

Astrid

Webshop & marketing

Astrid was een top collega. Door de ervaring die ze door de jaren heen bij Pauwels heeft opgebouwd was Astrid een geboren Marketer. De webshop onderhouden en klanten verder helpen stond bij haar aan de basis. ‘Ons Astrid’ was een echte teamspeler die we met z’n allen zeer hard missen. Deze webshop is dan ook een eerbetoon aan haar. Hopelijk vind je het een beetje goed zo. Het ga je goed.

x

 

Liefs,

Je collega’s

We gebruiken cookies om uw taalvoorkeur bij te houden en surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer weten[OK]