Ons team

Conny

CEO

Ik ben Conny, de zaakvoerder van firma Pauwels. Dit sinds 2011. Vooruitkijken, doelen stellen en ondersteunen zijn voor mij dé drie kernbegrippen bij het leiden van onze firma. Ik vind het heel belangrijk om mijn team zo goed mogelijk te ondersteunen dus ik sta altijd voor hen klaar. Ik kijk ook graag vooruit, mijn ogen zijn steeds op de toekomst gericht. Wanneer je dus voor onze firma kiest dan kies je voor innovatie én voor de beste service, want daar gaan we met zijn allen voor. Elke dag opnieuw.

Luc

Transport & logistics

Hi, ik ben Luc en ik verzorg het transport en de logistiek hier bij Pauwels. Al 28 jaar lang om helemaal precies te zijn. Je zal dus niet verbaasd zijn als ik zeg dat ik elk afleveradres en ook alle namen van de technische verantwoordelijken vanbuiten ken. Als ik de bestellingen op mijn vrachtwagen laad dan weet ik exact welk type fles of gas jij als klant altijd nodig hebt. Heb je iets heel erg dringend nodig? Vraag dan gerust naar mij, ik kom het je met plezier brengen.

Katty

Accountmanager

Hi! Ik ben Katty. Ik werk bij Pauwels sinds maart 2023. Als accountmanager ben ik de contact persoon tussen de klanten en ons bedrijf. Meestal ben ik op de baan en ik kom graag langs bij jou om Pauwels als bedrijf en onze producten voor te stellen. Je kunt mij altijd contacteren als je vragen hebt over onze producten of prijzen. Ik stel jou als klant altijd de beste deals voor. Aarzel niet mij te contacteren als je vragen hebt. 

Jessy

Allround office manager

Hi, ik ben Jessy, ik werk bij Pauwels sinds januari 2021 maakte ik hier mijn start. Ik heb verschillende functies binnen onze firma. Ik sta in voor de montages, ik verzorg een deel van de administratie en ik help mee met het verwerken van onze stock. Ook verstuur en bezorg ik je pakjes als je iets bestelt of als je dringend iets nodig hebt. Wanneer je ons belt of onze winkel een bezoekje brengt help ik je ook graag verder met het uitzoeken van de juiste producten. 

Hiva

Website & marketing

Hi, ik ben Hiva, ik werk hier bij Pauwels sinds het einde van 2018 als Office Manger. Ik nam de telefoons of ik beantwoordde de e-mails wanneer de klanten hulp nodig hadden. Begin 2021 heb ik mijn functie van Office Manager ingeruild voor website en marketing. Achter de schermen werk ik dus hard aan een fijne online-ervaring voor onze klanten en ik zorg ervoor dat onze marketing steeds op punt staat. 

Charlotte

Finance

Hi, ik ben Charlotte, ik werk hier bij Pauwels sinds het begin van 2018. Ik ben binnen onze firma verantwoordelijk voor alle administratie en facturatie. Heb je dus een vraagje over je factuur, dan mag je mij steeds contacteren, ik help je met plezier verder.

Astrid (In memoriam)

EX. Webshop & marketing

Zij blijft voor altijd in ons hart...

Astrid was een top collega. Door de ervaring die ze door de jaren heen bij Pauwels heeft opgebouwd was Astrid een geboren Marketer. De webshop onderhouden en klanten verder helpen stond bij haar aan de basis. ‘Ons Astrid’ was een echte teamspeler die we met z’n allen zeer hard missen. Deze website is dan ook een eerbetoon aan haar. Hopelijk vind je het een beetje goed zo. Het ga je goed.

x

 

Liefs,

Je collega’s

We gebruiken cookies om uw taalvoorkeur bij te houden en surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer weten[OK]