Lasrookafzuigsysteem

De inademing van lasrook veroorzaakt niet meteen klachten, maar de gezondheidsrisico's mogen niet onderschat worden. Dit kan leiden tot heesheid, keelpijn, oogirritaties,... Het is daarom belangrijk om gebruik te maken van een degelijk rookafzuigsysteem. Pauwels BVBA pakt dit aan door bij voorkeur de rook bij de bron af te zuigen, ofwel door constante ruimtelijke ventilatie te voorzien in combinatie met luchtverversing.
Pauwels BVBA heeft met succes bij verschillende klanten een lasrookafzuiging geïnstalleerd. Zo hebben wij de AZUR ICP 4 (INTELLIGENT control process) geplaatst in een technische school. Deze is te zien op de foto hieronder.

Op de tweede foto is het resultaat te zien van de ruimtelijke lasrookafzuiging AMBICLEAN 8000.
Het Pauwels-Team kan u beslist verder helpen bij het bepalen van het type rookafzuiging dat geschikt is voor uw werkplek.

Pauwels BVBA en haar partners hebben in een bedrijf te Mol een aanpassing gedaan aan de lasrookkanalisatie/afvoer naar buiten toe om de schadelijke Chroom VI deeltjes van de bestaande Pyrotome CNC machine af te voeren.

We gebruiken cookies om uw taalvoorkeur bij te houden en surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer weten[OK]