Medewerkers

Conny

CEO

Beste lezer, mijn naam is Conny, ik ben de zaakvoeder van de firma Pauwels. Vooruitkijken, doelen stellen en mijn team ondersteunen krijgen bij mij voorrang. Heb jij innovatieve ideeën? Dan mag je altijd contact met ons opnemen.

Luc

Transport & logistics

Hoi, mijn naam is Luc en ik ben logistiek verantwoordelijke. Ik werk al 28 jaar voor de Firma. Ik ken elk adres en technisch verantwoordelijke bij naam. Bij het inladen van mijn producten weet ik exact welk type fles of welk gas deze klant nodig heeft. Heb je toch iets heel dringends nodig? Dan mag je altijd naar mij vragen.

Jorn

Technical advisor

Hey, mijn naam is Jorn, en ik ben technisch adviseur bij Pauwels sinds 2015. Zelf ben ik vroeger professioneel lasser geweest in de tankbouw. Mijn passie ligt bij mensen helpen en een oplossing zoeken voor elk probleem. Voor projecten groot of klein moet je bij mij zijn.

Nicolaï

Sales manager

Hallo, mijn naam is Nicolaï en ik ben actief als Sales Manager bij Pauwels sinds 2018. Altijd al ben ik gepassioneerd geweest door verkoop. Na mijn studie Marketing ben ik terecht gekomen in een zeer hecht familiebedrijf. Mijn klanten helpen waar nodig en producten verkopen met passie zijn voor mij het meest waardevol.

Hiva

Office manager

Hallo, mijn naam is Hiva. Ik werk bij Pauwels sinds 19/11/2018 als commercieel administratief bediende. De klanten helpen via telefoon en email zijn mijn hoofdtaken. “Firma Pauwels goedemorgen, goedemiddag en goednamiddag met Hiva” zijn de eerste woorden die onze klanten van mij te horen krijgen aan de telefoon. Naast mijn huidige taken doe ik ook het onderhoud van de webshop en de marketing bij Pauwels.

Charlotte

Finance

Hallo mijn naam is Charlotte. Ik ben verantwoordelijk voor alle administratieve taken. Heb je vragen over je factuur dan ben ik de persoon bij wie je moet zijn.

Astrid

Webshop & marketing

Astrid was een top-collega. Door de ervaring die ze door de jaren heen bij Pauwels heeft opgebouwd was Astrid een geboren Marketer. De webshop onderhouden en klanten verder helpen stond bij haar aan de basis. ‘Ons Astird’ was een echte teamspeler die we met z’n allen zeer hard missen. Deze webshop is dan ook een eerbetoon aan haar. Hopelijk vind je het een beetje goed zo. Het ga je goed x

De beste service

100% veilig betalen

We gebruiken cookies om uw taalvoorkeur bij te houden en surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer weten[OK]