CEPRO ARGES lasdeken

Productbeschrijving
Het ARGES lasdeken is een Thermo-E-glasvezeldoek met een neopreen coating aan 2 zijdes. De max. temperatuurbestendigheid is 550C (kortdurend tot ca. 600C). Het ARGES lasdeken is olie, vet en zuurbestendig. - Glasvezeldoek (filament) - 2 zijden neopreenrubber coating - Temperatuur bestendigheid 550C - Piektemperatuur 600C - Olie, vet- en zuurbestendig - Materiaalgewicht 550 gram/m. Het is ook mogelijk om deze op maat te laten maken. Voor meer informatie gelieve ons te contacteren.

Bekijk uitvoeringen
Meer informatie

CEPRO ASTERIA lasdeken

Productbeschrijving
Het ASTERIA lasdeken is een getexturiseerd glasvezeldoek, aan beide zijden gekarameliseerd. De max. temperatuurbestendigheid is 550C (kortdurend tot ca. 600C). Het ASTERIA lasdeken is zeer geschikt als allround lasdeken en voor verticaal gebruik. - Glasvezeldoek (getexturiseerd) - 2 zijden gekarameliseerd - Temperatuur bestendigheid 550C - Piektemperatuur 600C - Lichte las- slijpwerkzaamheden - Materiaalgewicht 580 gram/m Het is ook mogelijk om deze op maat te laten maken. Voor meer informatie gelieve ons te contacteren.

Bekijk uitvoeringen
Meer informatie

CEPRO ATLAS lasdeken

Productbeschrijving
Het ATLAS lasdeken is een glasvezeldoek dat aan beide zijden is voorzien van een vlamvertragende PU-coating voor het verhogen van de slipvastheid en de stevigheid. De max. temperatuurbestendigheid is 550C (kortdurend tot ca. 600C). Het ATLAS lasdeken is geschikt voor verticaal gebruik (bv. als las- en slijpgordijn) of voor horizontaal gebruik (waarbij minder hoge temperaturen vrijkomen). - Glasvezeldoek (filament) - 2 zijden PU-coating - Temperatuurbestendigheid 550C - Piektemperatuur 600C - Lichte las- en slijpwerkzaamheden - Materiaalgewicht 720 gram/m Het is ook mogelijk om deze op maat te laten maken. Voor meer informatie gelieve ons te contacteren.

Bekijk uitvoeringen
Meer informatie

CEPRO KRONOS lasdeken

Productbeschrijving
Het KRONOS lasdeken is een glasvezeldoek met een vlamvertragende PU-coating aan n zijde. De max. temperatuurbestendigheid is 550C (kortdurend tot ca. 600C). Het KRONOS lasdeken wordt aanbevolen voor verticaal gebruik (bv. als las- en slijpgordijn). - Glasvezeldoek (filament) - 1 zijde PU-coating - Temperatuurbestendigheid 550C - Piektemperatuur 600C - Lichte las- en slijpwerkzaamheden - Materiaalgewicht 690 gram/m Het is ook mogelijk om deze op maat te laten maken. Voor meer informatie gelieve ons te contacteren.

Bekijk uitvoeringen
Meer informatie

CEPRO LETO lasdeken

Productbeschrijving
Het LETO lasdeken kenmerkt zich door de uitstekende eigenschappen. Dit lasdeken is gebruiksvriendelijk en biedt weerstand tegen hoge temperaturen. De maximale temperatuurbestendigheid is 1000C (kortdurend tot ca. 1300C). Het LETO lasdeken is geschikt voor horizontaal gebruik (ook in extreme omstandigheden). Tijdens het maken van dit lasdeken worden er hoogwaardige, milieuvriendelijke silicaten gebruikt. Het lasdeken is voorzien van een coating op minerale basis om rafeling te minimaliseren en het lasdeken te verstevigen. - Silicaat weefsel (filament) - Hoge temperaturen tot 1000 C - Piektemperatuur 1300C - Extreme omstandigheden - Geschikt horizontaal gebruik - Materiaalgewicht 600 gram/m Het is ook mogelijk om deze op maat te laten maken. Voor meer informatie gelieve ons te contacteren.

Bekijk uitvoeringen
Meer informatie

CEPRO PALLAS lasdeken

Productbeschrijving
Het PALLAS lasdeken is een glasvezeldoek die aan beide zijden is voorzien van een anorganische hoogtemperatuurcoating. De max. temperatuurbestendigheid is 700C (kortdurend tot ca. 750C). Het PALLAS lasdeken is zeer geschikt als allround lasdeken. Dankzij de speciale coating verhoogt de schuifweerstand van het lasdeken en bindt het de glasvezeldeeltjes. Dit lasdeken is asbestvrij! - Glasvezeldoek (filament) - 2 zijden anorganische HT coating - Temperatuur bestendigheid 700C - Piektemperatuur 750C - Geschikt lassen en slijpen - Materiaalgewicht 700 gram/m Het is ook mogelijk om deze op maat te laten maken. Voor meer informatie gelieve ons te contacteren.

Bekijk uitvoeringen
Meer informatie

PAUWERPARTS PEGASUS LASDEKEN

Productbeschrijving

PEGASUS LASDEKEN

Lasdeken uit glasvezel (fibreglass) garen met een temperatuur bestendigheid tot 550C


Het PAUWERPARTS PEGASUS lasdeken is een lichtgewicht lasdeken uit verzegeld glasvezelmateriaal. Het lasdeken is slechts 0.75mm dik maar heeft toch een temperatuurbestendigheid van 550C.
Uitermate geschikt ter bescherming tegen vonken en spatten tijdens het lassen en dankzij het robuuste materiaal heeft het lasdeken een lange levensduur.
Dankzij de PU-coating is dit lasdeken ook bestand tegen olie, vet en lasrook.
Een ander bijkomend voordeel is het feit dat het lasdeken zeer flexibel is waardoor u het overal gemakkelijk kunt gebruiken.

EIGENSCHAPPEN:

. Glasvezeldoek
. PU-coating
. Temperatuurbestendigheid: 550C
. Olie, vet- en dampbestendig
. Dikte: 0.75mm
. Flexibel

Bekijk uitvoeringen
Meer informatie

Product is aan het winkelmandje toegevoegd

De wijziging is bewaard

We gebruiken cookies om uw taalvoorkeur bij te houden en surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer weten[OK]