KLANT IN DE KIJKER

Op deze pagina worden onze klanten een maand lang in de spotlights gezet.

Wilt u als klant ook eens in de kijker staan met uw bedrijf? Stuur ons dan een mailtje

Steunpunt Tewerkstelling

Al reeds 30 jaar zorgt Steunpunt Tewerkstelling ervoor dat goed opgeleide en gemotiveerde werknemers hun plaats op de arbeidsmarkt vinden.
STW organiseert opleidingen in lassen en elektriciteit voor werkzoekenden en bereiden hen voor op een duurzame tewerkstelling. De nadruk wordt vooral gelegd op het aanleren van vaktechniek en een correcte arbeidsattitude.

Tevens beschikt Steunpunt Tewerkstelling over een eigen metaalatelier waar de werkzoekenden veel werkervaring kunnen opdoen doorheen hun opleidingstraject. In dit metaalatelier produceert STW heel wat ongewone metaal-opdrachten: decorstukken voor cultuurhuizen, origineel straatmeubilair of specifiek maatwerk in metaal voor onder meer particulieren, bouwbedrijven of patrimoniumorganisaties.

Steunpunt Tewerkstelling vindt het belangrijk dat werkzoekenden hun kansen en talenten ten volste kunnen benutten op de arbeidsmarkt. Daarom wil STW deze mensen op een haalbare en respectvolle manier helpen ontwikkelen en hen een toegang bieden tot de arbeidsmarkt.

Voor iedereen die gemotiveerd is in tewerkstelling, zal Steunpunt Tewerkstelling naar het geschikte traject zoeken! 

WEBSITE: http://stw.be/
FACEBOOK: https://www.facebook.com/steunpunttewerkstelling/
Product is aan het winkelmandje toegevoegd

De wijziging is bewaard

We gebruiken cookies om uw taalvoorkeur bij te houden en surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer weten[OK]