KLANT IN DE KIJKER

Op deze pagina worden onze klanten een maand lang in de spotlights gezet.

Wilt u als klant ook eens in de kijker staan met uw bedrijf? Stuur ons dan een mailtje

Antwerp Jewelry School

De Antwerp Jewelry School opent vanaf 1 september 2018 haar deuren. Zij gaan verder waar een andere opleiding stopt. 
Ben jij net afgestudeerd als goudsmid maar nog niet zo zeker van je stuk? Of zit je nog met enkele vragen en onzekerheden om een eigen juwelenmerk te beginnen? Wees gerust, daarvoor kan je bij de Antwerp Jewelry School terecht!

Op een prachtige locatie in Antwerpen stelt de Antwerp Jewelry School vanaf 15 september een vrij atelier ter beschikking waar constant ervaren goudsmeden rondlopen om jou te begeleiden waar nodig. In dit atelier kan je als (beginnend) goudsmid werken aan je eigen stukken en creaties. Dankzij de begeleiding is geen enkel ontwerp onmogelijk en zal je snel progressie maken.

Er zijn 15 werkbanken aanwezig met alle nodige machinerie zoals propaanbranders, een trekbank, een polijstmachine, een zandstraalmachine,... 

Daarnaast kan je bij de Antwerp Jewelry School ook terecht voor cursussen die aansluiten bij de opleiding juwelier/goudsmid of om kennis te maken met het vak.

Schrijf je snel in want de plaatsen zijn beperkt!
Voor meer informatie en inschrijvingen: antwerpjewelryschool@outlook.be

FACEBOOK: https://www.facebook.com/Antwerp-Jewelry-School-2122268744658307/
Product is aan het winkelmandje toegevoegd

De wijziging is bewaard

We gebruiken cookies om uw taalvoorkeur bij te houden en surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer weten[OK]